Thuis in elk merk warmtewisselaar

TCC heeft jarenlange ervaring in diverse branches en industrieën.

Voeding, Zuivel, Dranken, Brouwerijen

TCC vertaalt haar kennis van warmtewisselaars naar uw proces. De typische kenmerken van pasteurs, sterilisators en koelers in de voedingsindustrie zijn ons niet vreemd. Engineering bij capaciteitsuitbreiding of het oplossen van problemen: onze jarenlange ervaring is er voor u. TCC kijkt verder dan de platenwarmtewisselaar en houdt rekening met sturing, pompen, kleppen, CIP.... enz. Wist u al dat klanten ook op onze diensten beroep doen voor het onderhoud van hun afsluiters.

Suikerindustrie & andere sectoren

De suikerindustrie en aanverwante sectoren vragen onze speciale aandacht. Bij de opstart van en tijdens de campagne staan we dag en nacht klaar om in te springen waar nodig. Na de campagne leveren we reserveonderdlen voor of reviseren we alle mogelijke platenwarmte-
wisselaars.

We komen graag ter plaatse om grote indampers te openen, te reigingen en visueel te inspecteren. Bij TCC bent u aan het juiste adres.

Industrie, Chemie, Afval, Staal

Werken in de industrie vraagt naast kwaliteit nog tal van andere eisen. TCC is VCA gecertificeerd en ook in onze werkplaats streven we naar een hoge veiligheid. We besteden de nodige aandacht aan het zuiver houden van de omgeving.

Dit maakt TCC een goede, sterkere en betrouwbare partner waarmee u vandaag zaken doet en ook morgen op kunt rekenen. 

Energie, HVAC, Glas- & Tuinbouw

Energie- en vooral energieterugwinning worden in de nabije toekomst steeds belangrijker; van het ontwerp van een nieuwe installatie tot en met het onderhoud. TCC geeft graag advies om het rendement zo hoog en de onderhouds-
kosten zo laag mogelijk te krijgen.

Op deze manier zien wij ons samen met u groeien in deze sector van de toekomst.

Utiliteit: ziekenhuizen en kantoren

Hoge duurzaamheid, dat is de ambitie bij renovatie van bestaande gebouwen en realisatie van nieuwbouw. Hergebruik van restwarmte en andere laagwaardige energie  om te komen tot een minimale footprint. Restwarmte kan in allerlei gebouwen worden hergebruikt, van fabriekshal tot magazijn, van kantoor tot ziekenhuis en van hotel tot zorginstelling. Onze platenwarmtewisselaars worden o.a. ingezet voor duurzame verwarming of koeling of in uw WKK-installatie die zorgt voor uw eigen voorziening in de energiebehoefte.

Scheepvaart &
Offshore

TCC kent als geen ander de urgentie van storingen in deze sector aan boord van schepen en/of op boorplatforms. Voor warmtewisselaars algemeen maar ook voor fresh water generators hebben wij een groot aantal platen en pakkingen op voorraad.

Wij komen demonteren aan boord, herstellen het frame als het nodig blijkt en reviseren de koelers binnen de kortst mogelijke tijd ... zodat u probleemloos verder kunt varen.

Service nodig?
+31 (0) 162 463062

Hoe kunt u ons bereiken?

TCC Heat Exchangers

TCC Heat Exchangers
De Wetering 18 - 24
4906 CT Oosterhout (NB)

Telefoon TCC Heat Exchangers

+31 (0) 162 463062

Service aanvraag

Onderwerp :
Uw (bedrijfs)naam :
Uw e-mail :
Uw telefoonnummer :
Bericht :

TCC op de kaart