Caterpillar C18

Caterpillar C18 is een warmtewisselaar van het merk Caterpillar. Caterpillar is een marktleider op het gebied van productie, waaronder van de Caterpillar C18. TCC Heat Exchangers is de specialist op het gebied van onderhoud en service aan een warmtewisselaar.

Wat is een Caterpillar C18?

De Caterpillar C18 is een scheepvoortstuwingsmotor met een vermogenswaarden voor verschillende recreatietoepassingen. De emissienormen voldoen aan de Amerikaanse EPA Tier 3, IMO II en EU Stage IIA normen. Een Caterpillar C18 is voorzien van de nieuwste innovaties met maximale voordelen in vermogensdichtheid, prestaties, brandstofverbruik en emissies. De Caterpillar C18 heeft verschillende functies, waaronder motorbewaking en motorbeveiliging. Daarnaast beschikt het over een scheepsbesturingssysteem.

Specificaties Caterpillar C18

De specificaties van een Caterpillar C18 zijn:
Vermogen: 1016 - 1152 pk
Toerentalbereik: 2300 rpm
Configuratie: 6 in lijn of 4 Takt Diesel
Aanzuiging: Twin Turbocharged of aftercooled
Emissies: EPA Tier 3, IMO II en EU IW
Boring: 145,0 mm
Slag: 183,0 mm
Cilinderinhoud: 18,1 L

Uiteraard zijn er nog veel meer specificaties te beschrijven over de Caterpillar C18 welke op te vragen zijn bij TCC Heat Exchangers.

Caterpillar C18 en TCC Heat Exchangers

TCC Heat Exchangers is de specialist op het gebied van onderhoud en service in warmtewisselaars, waaronder voor een Caterpillar C18. Je kunt bij TCC Heat Exchangers terecht voor een nieuwe Caterpillar C18, service aan het model, onderdelen of verhuur van een Caterpillar C18. In de speciaal ingerichte werkplaats kan de warmtewisselaar worden gereconditioneerd. De medewerkers van TCC zijn gekwalificeerd en gecertificeerd volgens de VCA,  de ASNT SNT-TC-1A en voert het werk uit volgens de richtlijnen van de ASTM-E-1417. Wij werken aan de hand van de volgende 6 stappen:

Stap 1: de ingangscontrole
Stap 2: het reinigen van de platen
Stap 3: het drogen en cracktesten van de platen
Stap 4: pakkingen en assemblage
Stap 5: het afpersen en de na-controle
Stap 6: de levering

Uiteraard snapt TCC Heat Exchangers dat de stilstand van het proces veel geld kost, waardoor wij altijd een oplossing bieden om het proces te laten doordraaien. TCC Heat Exchangers werkt voor verschillende scheepvaart- en offshore bedrijven. Het is mogelijk om te demonteren aan boord en binnen de kortste tijd de warmtewisselaars te verbeteren, zodat er altijd probleemloos doorgevaren kan worden.

Service aanvragen aan een Caterpillar C18

TCC Heat Exchangers kan helpen bij het reconditioneren van uw Caterpillar C18-warmtewisselaar. U kunt eenvoudig een service aanvraag doen via het contactformulier of telefonisch contact opnemen met het telefoonnummer 0162 463062.caterpillar c18