Caterpillar c32 acert

TCC Heat Exchanger levert Caterpillar c32 acert aan verschillende industrieën. De toepassing van Caterpillar c32 acert is beschikbaar voor verschillende uitvoeringen en leverbaar voor verschillende werkdrukken. Meer informatie is op te vragen bij TCC Heat Exchangers.

OVERZICHT

De Caterpillar C32 Acert is verkrijgbaar in vermogensklassen die voldoen aan de EPA Tier 3 en IMO ll-emissievoorschriften. De Caterpillar C32 Acert is voorzien van twee nakoelingssystemen. Als eerste een nakoelingssysteem met een externe watercircuit voor vermogensklassen A t/m C en als tweede een nakoelingssysteem met zeewater voor vermogensklassen D en E. In totaal heeft de Caterpillar C32 Acert zeven vermogensklassen. Deze vermogensklassen hebben gezamenlijk een brede werksnelheidsbereik en langere olieverversingsintervallen.


De voordelen van de Caterpillar C32 Acert

Daarnaast heeft de Caterpillar C32 Acert veel andere voordelen zoals zijn beproefde motorbedrijfshistorie en waanzinnige prestaties met vele uren van validatietesten voor duurzaamheid en kwaliteit. De Caterpillar C32 Acert wordt ondersteund door het wereldwijde Cat dealernetwerk en de standaardgarantie.