Merk

Kelvion / GEA

Kelvion warmtewisselaar 

Kelvion is een toonaangevende fabrikant van warmtewisselaars. Als een wereldwijde marktleider heeft Kelvion een uitgebreide productassortiment op de markt. Hierdoor kan Kelvion de oplossing bieden voor vrijwel iedere sector. Met ruim 5000 medewekers is Kelvion één van de grootste spelers binnen de markt. In de producten van Kelvion zie je terug dat zij luisteren naar de markt en dezelfde taal spreken als de industrie waarin zij zich bevinden. Kelvion is gespecialiseerd in platenwartemwisselaars met pakkingen, gesoldeerd of gelast. Ieder type van Kelvion is op maat te configureren door te variëren met grootte-soort en aantal platen. Naast platenwisselaars fabriceert Kelvion ook luchtdrogers, coolers, verwarmers en andere typen luchtwarmtewisselaars. Sinds 1920 levert Kelvion warmtewisselaars aan de industrie. Sinds 2015 heet het merk Kelvion, daarvoor ging het onder de naam GEA. 

Kelvion is het enige merk dat volledig op warmteoverdracht focust. Doordat Kelvion al zo lang bestaat hebben zij veel geïnvesteerd in R&D. Dit resulteerd in een relevante positie binnen de markt. 

Bent u op zoek naar een Kelvion warmtewisselaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende types. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reiniging aan uw Kelvion warmtewisselaar.

Wij beschikken over de onderstaande types: