TCC Breda

TCC Heat Exchangers uit Oosterhout - nabij Breda - is uw specialist op het gebied van onderhoud aan uw warmtewisselaars. Wij zijn gevestigd in de nabije omgeving van Breda. Al ruim 20 jaar kunt u bij ons terecht voor onderhoud, service, onderdelen en verhuur van een warmtewisselaar. TCC Breda is werkzaam in verschillende sectoren. Wie is TCC Breda en hoe kan TCC Heat Exchangers ook uw organisatie van dienst zijn?

Onderhoud warmtewisselaars bij TCC Breda

TCC Heat Exchangers is uw specialist op het gebied van onderhoud en service aan warmtewisselaars. TCC Heat Exchangers bij Breda hecht een waarde aan vier punten: snelle service, oplossingsgerichtheid, kostenbesparend en merk onafhankelijkheid.

Snelle service
De stilstand van een productieproces kan veel geld kosten. Hierdoor willen wij organisaties snel van dienst zijn door dag en nacht klaar te staan voor bedrijven met warmtewisselaars in hun bedrijfsprocessen. Onze ervaren monteurs van TCC Breda staan klaar om organisaties snel te helpen en zijn zo snel mogelijk ter plaatse.

Oplossingsgerichtheid
TCC Heat Exchangers heeft jarenlange ervaring opgebouwd in deze sector. Hierdoor hebben wij kennis van alle merken warmtewisselaars in diverse branches, waaronder de voedings-, zuivel-, suikerindustrie, brouwerijen, scheepvaart, chemie-, afval- en staalindustrie en nog veel meer. Kiest u ervoor om uw onderhoud aan uw warmtewisselaar te laten uitvoeren door TCC Heat Exchangers in Breda en omgeving, dan kunt u rekenen op een partner die de juiste kennis en expertise in huis heeft in dit vakgebied om uw machinepark zo optimaal mogelijk weer te laten draaien.

Kostenbesparend
Wij hechten een grote waarde aan kostenbesparend werken. Doordat onze medewerkers ontzettend veel praktische kennis en praktijkervaring hebben, kunnen wij werkprocessen eerder overzien. Hierdoor kunnen wij u het beste advies geven over vervanging, reparatie of reconditionering van uw warmtewisselaar, waardoor u altijd kostenbesparend bent met TCC Breda.

Merk onafhankelijk
Wellicht heeft u een warmtewisselaar van merk X en denkt u dat u vastzit aan de service van dit merk? Dat is niet waar, want onze monteurs zijn gespecialiseerd in onderhoud warmtewisselaar voor alle merken en typen.

TCC Breda is uw betrouwbare partner

TCC Heat Exchangers heeft een speciaal ingerichte werkplaats nabij Breda waar platen worden gereconditioneerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van reinigingsfaciliteiten om uw platen te reinigen door middel van hogedruk en diverse verwarmde chemische baden. Het personeel van TCC Breda is gekwalificeerd en gecertificeerd volgens de VCA ASNT SNT-TC-!A en voert het werk uit volgens de richtlijnen van de ASTM-E-1417.

Om uw warmtewisselaar te reinigen, gaat TCC Breda te werk in 6 stappen:
Stap 1: Ingangscontrole
Na ontvangst starten wij met de ingangscontrole. Hier valt demontage, tellen van de platen, inventarisatie en eerste controle op vervuiling en corrosie onder.

Stap 2: Reiniging van de platen
De eerste reiniging heeft als doel om het grofste vuil te verwijderen. Na de eerste reiniging worden de platen chemisch gereinigd.

Stap 3: Drogen & cracktesten
Tijdens het revisieproces worden de platen gedroogd met onze droogoven. Hierna worden de platen gecheckt op haarscheuren en minuscule gaatjes.

Stap 4: Pakkingen & assemblage
Na het drogen worden de nieuwe lijm of clips pakkingen aangebracht. Dit gaat wederom in de droogoven voor een goede hechting. Het frame van de warmtewisselaar wordt ook door TCC Breda opgeknapt.

Stap 5: Afpersen & na-controle
Om te checken of de warmtewisselaar niet lekt, doen wij de plaat met vloeistof getest. Zo weten wij zeker dat de warmtewisselaar optimaal naar de klanten gaat.

Stap 6: Levering
De warmtewisselaars zijn klaar voor aflevering.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. 


tcc breda