Uw productieproces mag niet stilvallen?

TCC Service biedt u het complete pakket aan onderhoud en service van uw warmtewisselaars. Hiermee is uw warmtewisselaar altijd in topconditie. Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Wij begrijpen als geen ander dat stilstand van uw productieproces veel geld kost. Daarom mag u ons altijd bellen. Dag en nacht. Bij mooi weer en bij slecht weer. Onze ervaren monteurs staan direct voor u klaar en zijn zo snel als mogelijk ter plaatse.

Vanuit onze moderne werkplaats verhelpen wij snel en accuraat problemen aan uw wisselaars. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van reparatie, onderhoud en advies van alle merken platenwarmtewisselaar bieden wij u een compleet dienstenpakket aan. Door een strategische grote voorraad onderdelen van alle merken, zijn wij u snel van dienst.

 

Doe de preventie inventarisatie test!

Daarnaast bieden wij preventief passende oplossingen aan zodat ongemakkelijke machinestoringen worden beperkt tot een minimum. Voor TCC is het belangrijk om te werken vanuit klantperspectief. Wij kiezen daarmee bewust voor langdurige relaties. Pas dan kunnen wij naast onze onderhoud- en reparatie service ook als adviseur veel voor u betekenen.

Om storingen en kostbare stilstand te voorkomen kunt u ons inschakelen een ‘preventie inventarisatie’ van uw platenwarmtewisselaar(s) te laten maken. Het inventarisatierapport brengt de technische staat van de platenwarmtewisselaar(s) in kaart. Hierdoor ziet u in een oopopslag waar u aan toe bent en of onderhoud noodzakelijk is. Een geruststellende en vooral kostenbesparende gedachte!

Service nodig?
+31 (0) 162 463062

Onze werkwijze

Reconditioneren

1

Controleren platen en pakkingen

1. Demontage van de wisselaar
2. Tellen van de platen
3. 1e controle vervuiling & corrosie
4. Terugkoppeling naar u

2

Reiniging

1. 1e reiniging

2. Chemische reiniging

3. Drogen

4. Cracktesten

3

Assemblage

1. Aanbrengen lijm- of clip pakkingen

2. Opknappen frame

3. Afpersen

4. Na controle

4

Levering

1. Aflevering gereconditioneerde platen

2. Montage op locatie is mogelijk

Tevreden klanten

Hoe kunt u ons bereiken?

TCC Heat Exchangers

TCC Heat Exchangers
De Wetering 18 - 24
4906 CT Oosterhout (NB)

Telefoon TCC Heat Exchangers

+31 (0) 162 463062

Service aanvraag

Onderwerp :
Uw (bedrijfs)naam :
Uw e-mail :
Uw telefoonnummer :
Bericht :

TCC op de kaart