Merk

Thermowave

Thermowave warmtewisselaar bij TCC

Thermowave behoort tot de internationale marktleiders op het gebied van platenwarmtewisselaars. Platenwarmtewisselaars bestaan uit geribbelde profielplaten. Die platen worden door spanschroeven tussen een vaste en een beweeglijke frameplaat tegen elkaar gedrukt. Zulke warmtewisselaars worden gebruikt voor het koelen van oplossingen in een diepvries systeem of bij het steriliseren van drinkwater.

De Thermowave warmtewisselaars zijn gemaakt van sterke materialen wat zorgt voor een lange levensduur. Daarnaast beschikt de Thermowave over uitstekende temperatuurbeheersing mogelijkheden. De warmtewisselaars van Thermowave zijn gemakkelijk schoon te houden.

Wilt u ook een Thermowave warmtewisselaar aanschaffen? Kies één van onze Thermowave warmtewisselaars en wij komen deze zo snel mogelijk bij u installeren. Al jarenlang is TCC dé beste op het gebied van warmtewisselaars. Bekijk al onze Thermowave warmtewisselaars en kies welke het beste bij u past. Mocht u vragen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen, wij adviseren u graag.

Kies een van de volgende Thermowave modellen: