Warmtewisselaar kopen

Een warmtewisselaar kopen

Bent u op zoek naar een warmtewisselaar om te kopen? Een warmtewisselaar is een belangrijk onderdeel van uw verwarming- en koelsysteem. Het zorgt ervoor dat warmte efficiënt van de ene plaats naar de andere wordt overgebracht, waardoor u energie bespaart en comfortabel kunt verblijven.

Bij het kopen van een warmtewisselaar is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en om te kiezen voor een product van hoge kwaliteit.

 

Wat is een warmtewisselaar?

Een warmtewisselaar is een apparaat dat warmte overbrengt van een vloeistof of gas naar een andere vloeistof of gas zonder dat de twee stroken direct met elkaar in contact komen. Dit kan worden gebruikt om warmte van een proces te gebruiken voor het verwarmen van water of om warmte af te voeren naar de omgeving.

 

Welke warmtewisselaar is het beste om te kopen?

Het is belangrijk om de beste warmtewisselaar te kopen. Maar wat is de beste warmtewisselaar? Dat hangt ervan af. Wat is de reden voor het kopen van de warmtewisselaar? Niet iedereen zal met dezelfde reden een warmtewisselaar kopen. 

Er zijn verschillende soorten warmtewisselaars om te kopen:

 • Platenwisselaar met pakkingen
 • Gesoldeerde platenwarmtewisselaar
 • Gelaste platenwarmtewisselaar
 • Buizenwarmtewisselaar (S&T)(Shell & Tube)
 • Luchtkoelers

 

Voordat we een warmtewisselaar leveren, bepalen we eerst wat er gekoeld of verwarmd moet worden en kunnen aan de hand daarvan bepalen wat er nodig is. Om te weten welke warmtewisselaar voor uw toepassing het beste is om te kopen, heeft u een op maat gemaakt advies nodig.

 

Een warmtewisselaar kopen bij TCC Heat Exchangers B.V.

TCC Heat Exchangers B.V. is uw partner voor de levering van alle soorten warmteverwisselaars. We werken samen met gerenommeerde Europese fabrieken om warmtewisselaars op maat te maken.Onze medewerkers, met hun jarenlange ervaring, kunnen u helpen bij het optimaliseren en adviseren welk type warmtewisselaar het meest geschikt is voor uw toepassing.

Industriële warmtewisselaar kopen

 

7 voordelen van een op maat gemaakte warmtewisselaar kopen voor uw bedrijf

 

 1. Optimale energie-efficiëntie bij het kopen van een warmtewisselaar: Onze warmtewisselaars worden aangepast om de energie-efficiëntie van uw industriële processen te maximaliseren, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op uw energierekening.
 2. Maatwerk voor uw behoeften bij het kopen van een warmtewisselaar: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij warmtewisselaars op maat die perfect zijn afgestemd op uw specifieke eisen en processen.
 3. Verlengde levensduur van apparatuur bij het kopen van een warmtewisselaar: Het gebruik van hoogwaardige warmtewisselaars kan de levensduur van uw apparatuur verlengen door thermische belasting te verminderen, wat resulteert in minder slijtage en onderhoud.
 4. Milieuvriendelijkheid bij het kopen van een warmtewisselaar: Onze energie-efficiënte warmtewisselaars dragen bij aan een verminderde ecologische voetafdruk, waardoor uw bedrijf een groenere en duurzamere operatie kan realiseren.
 5. Professioneel onderhoud en onderdelen bij het kopen van een warmtewisselaar: Naast het aanpassen en leveren van warmtewisselaars, bieden wij ook professioneel onderhoud en een breed assortiment aan onderdelen om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft presteren.
 6. Kostenbesparing op de lange termijn bij het kopen van een warmtewisselaar: Investering in een op maat gemaakte warmtewisselaar betaalt zichzelf terug met aanzienlijke energiebesparingen en verminderde operationele kosten op de lange termijn.
 7. Deskundig advies bij het kopen van een warmtewisselaar: Ons ervaren team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en begeleiding bij het selecteren van de juiste warmtewisselaar voor uw bedrijf en toepassing.


Kies voor een warmtewisselaar die aan uw exacte behoeften voldoet en vertrouw op TCC Heat Exchangers voor maatwerk, efficiëntie en betrouwbaarheid bij het kopen van een warmtewisselaar.

 

Onderhoud van de warmtewisselaars

Wij bieden professioneel onderhoud van warmtewisselaars in Oosterhout door middel van het reconditioneren van platen pakketten. Onze speciaal ingerichte werkplaats is uitgerust met geavanceerde reinigingsfaciliteiten en ons personeel is gekwalificeerd en gecertificeerd volgens de ASNT SNT-TC-1A richtlijnen.

Met behulp van hoge druk, chemische baden en nauwkeurige inspectie met UV-licht garanderen wij een grondige reiniging en controle op defecten. Wij beschikken ook over een oven voor een optimale hechting van de platen en verlijmde pakkingen.

Kies TCC als uw betrouwbare partner voor het onderhoud van uw gekochte warmtewisselaar!

 

Onderdelen kopen voor een warmtewisselaar

Heeft u onderdelen nodig voor de warmtewisselaar? Dan kunt u bij ons terecht. Wij verkopen een uitgebreid assortiment aan onderdelen van warmtewisselaars. Deze zijn ook te huur.

Ons uitgebreid assortiment:

 • Platenwarmtewisselaars
 • Pakkingen
 • Clipdichtingen, lijmdichtingen, poortringen/manchetten rubber liners in de materialen NBR-HT, EPDM-HT, VITON I, VITON S, VITON G
 • Platen in de materialen RVS, titanium en SMO
 • Frame onderdelen en frame reparatie
 • Afsluiter onderdelen

 

Wij leveren onderdelen voor warmtewisselaars voor ieder merk.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het kopen van een warmtewisselaar bij TCC Heat Exchangers?
Neem dan contact met ons op via 0162 463062.